Granule BIOSOL NPK 1 Kg

7,00 RON
BIOSOL1KG
Cantitate

BIOSOL este sursa optima de substante nutritive si humus, fiind un ingrasamant organic sub forma de granule (4-5 mm), de calitate exceptionala la un pret accesibil. Provine 100% din substante organice de provenienta naturala (pasare), continand toate micro si macroelementele necesare plantelor. Ingrasamantul contine un mare procent de elemente organice care sunt esentiale pentru pastrarea fertilitatii solului.

BIOSOL este sursa optima de substante nutritive si humus, fiind un ingrasamant organic sub forma de granule (4-5 mm), de calitate exceptionala la un pret accesibil. Provine 100% din substante organice de provenienta naturala (pasare), continand toate micro si macroelementele necesare plantelor. Ingrasamantul contine un mare procent de elemente organice care sunt esentiale pentru

pastrarea fetilitatii solului.

BIOSOL se utilizeaza pentru fertilizarea din domeniul horticol si agricol cu predilectie pentru sere, solarii, camp liber, livezi, vita de vie, capsuni etc. Prin substantele sale ajuta la absortia mai usoara si graduala a elementelor nutritive din sol, imbunatateste structura solului, mareste capacitatea de retinere a apei, are pH neutru si nivel de clor scazut.

BIOSOL datorita continutului scazut de amoniu nu arde radacinile plantelor si nu contine elemente minerale. Este 100% natural, tratat termic, lipsit de seminte de buruieni, liber de boli si daunatori.

AVANTAJE:

• materie organica continuta garanteaza marirea continutului de humus din sol.

• stimuleaza o activitate microbiana in sol, favorabila dezvoltarii plantelor.

• buna solubilitate in apa ceea ce permite o descompunere usoara si graduala.

• asigura gradual elementele nutritive necesare cresterii plantelor.

• un continut bogat de fibre.

• creste rezistenta la boli a plantei.

• se poate aplica usor datorita formei de prezentare (granulare).

• continutul ridicat de calciu reduce aparitia carentei de calciu.

MOD DE APLICARE:

BIOSOL se imprastie mecanic sau manual la suprafata solului dupa care se incorporeaza prin frezare la maximum 15 cm adancime.

Se poate aplica si la plantare dar atunci trebuie ingropat in santuri pe lungimea liniei de plantare la 5-10 cm. Cantitatile necesare depind de tipul de sol si cultura, pentru sere si solarii se utilizeaza 30 - 50 grame/mp, cu 2 – 3 aplicari. Un kg de BIOSOL poate aplicat pe o suprafata de 25 - 35 mp.

UTILIZARE:

Se recomanda folosirea ingrasamantului BIOSOL ca fertilizare de baza (aproximativ 2/3 din cantitatea necesara de azot) iar restul nutrientilor necesari sa fie adaugati prin ingrasaminte minerale. Acest lucru se poate face de exemplu prin irigare. La anumite culturi si la culturile ecologice, ingrasamintele BIOSOL trebuie utilizate si in timpul perioadei de vegetatie.

Continut nutrienti:

Azot total (N) 4%

PentaOxid de Fosfor(P2O5) 2,5%

Oxid de potasiu (K2O) 2,3%

Calciu 9,3%

Oxid de magneziu solubil in apa (MgO) 1,1%

Substante organice 65%

Substanta uscata 90%

pH 7

Ambalaj: 1 Kg