Solariile noastre se livreaza in baza unei comenzi ferme lansate prin intermediul acestui website sau prin comanda telefonica, la numarul de call-center 0374.490.348 sau liniile directe 0746422424, 0747422424, 0742422424. In cazul comenzilor inregistrate pe site acestea trebuie sa contina datele despre produsul sau produsele comandate, datele de contact si datele de livrare ale beneficiarului. Dupa finalizarea comenzii veti primi, pe adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului, confirmarea comenzii. Comenzile inregistrate telefonic nu pot avea notificari.

Pentru validarea comenzii este necesara plata unui avans de 20%, diferenta de 80% fiind achitata la livrarea produsului daca valoarea produsului comandat depaseste 10.000 lei. Pentru comenzile cu valori mai mari de 20.000 lei se percepe un avans de 50% din valoare. Data programata pentru transport va fi comunicata atat telefonic cat si prin e-mail, de asemenea, toate etapele necesare productiei vor fi notificate, in mod automat, de catre compania noastra in format electronic. Comenzile anulate nu reprezinta un angajament de livrare din partea companiei noastre si sunt nule de drept. De asemenea, ECO Provider SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda venita din partea aceluiasi beneficiar.

Beneficiati de pana la 6 rate fara dobanda la utilizarea cardurilor de cumparaturi emise de Alpha Bank, Banca Transilvania si First Bank.

Solariile profesionale se livreaza in 3 - 21 de zile lucratoare de la comanda. 

Serele profesionale acoperite cu policarbonat se livreaza in 14 - 45 de zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Incepand cu 01 ianuarie 2023 nu se accepta comenzi cu livrare intarziata decat cu plata integrala in avans a produsului.

Etapele unei comenzi:

Comanda deschisa - confirmarea transmiterii comenzii on-line catre compania noastra (notificare e-mail)

Comanda acceptata - acceptarea de catre compania noastra a comenzii (notificare e-mail)

Productie - confirmarea platii avansului si intrarea comenzii in productie (notificare e-mail).

Programare livrare - inventarierea tuturor elementelor si pregatirea transportului (notificare e-mail)

Comanda livrata - etapa finala, produsul se afla in livrare (notificare e-mail si telefonic/SMS).

Transportul solariilor este asigurat de ECO Provider SRL prin flota proprie de autoutilitare in toate localitatile din Romania, indiferent de numarul de km si fara alte costuri, dupa cum urmeaza:

- Solariile cu latimea de 3 m, costul transportului este de 100 lei.

- Solariile cu latimea de 4 m costul transportului este de 200 lei.

- Solariile cu latimea de 5 m costul transportului este de 250 lei.

- Solariile cu latimea de 6 m costul transportului este de 300 lei.

- Solariile cu latimea de 8 m, costul transportului este de 400 lei.

- Solariile cu latimea de 10 m, costul transportului este de 500 lei.

- Serele acoperite cu policarbonat, cu latimea de 3 m, costul transportului este de 300 lei.

- Serele acoperite cu policarbonat, cu latimea de 4 m, costul transportului este de 400 lei.

- Serele acoperite cu policarbonat, cu latimea de 5 m, costul transportului este de 500 lei.

- Serele acoperite cu policarbonat, cu latimea de 6 m, costul transportului este de 600 lei.

Plata prin card

Plata prin cardul Visa sau Mastercard se realizeaza prin intermediul platformei EuPlatesc.ro, intr-un mediu complet securizat, 3D Secure.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

ECO Energy Provider SRL nu stocheaza si nu utilizeaza datele cardului dvs. 

Preturile afisate includ TVA.