Stimati clienti,

ECO Provider SRL este singura companie din Romania care utilizeaza un software special pentru testarea produselor intr-un tunel aerodinamic virtual. La prima impresie, nu ar parea mare lucru insa fiecare model de solar necesita 8 - 12 ore de programare a parametrilor (latime, lungime, inaltime, grosime teava, tip teava, etc) anterior testarii acestuia.

Chiar daca un program informatic nu poate egala vreodata ceea ce se intampla in natura, ne ajuta insa sa intelegem si sa vizualizam limitele structurale ale unui produs. Folosind acest program, cu setarea de vant la 110 de km/ora, am reusit sa aducem imbunatatiri produselor noastre, ca exemplu, marirea diametrului tevii pentru solariile de 4 m de la 27 x 2 mm la 35 x 2 mm, de asemenea, diametrul tirantilor de legatura intre arcade a fost marit de la 21.3 mm la 25 mm.

Toate aceste ajustari, in mod automat, se regasesc si in pretul de achizitie avem insa convingerea ca produsul livrat indeplineste toate asteptarile dvs, totodata, certitudinea garantiei oferite, de 15 ani, care este cea mai mare perioada de garantie oferita pentru acest tip de produs din Romania.

Aliajul dur-Al pe care-l utilizam (Al-Mg-Si0.5, T6060) este un material versatil, incredibil de rezistent la medii corozive, fiind utilizat si in industria aeronautica datorita greutatii reduse, elasticitatii si rezistentei la factori mecanici. Prin comparatie, un solar de 24 mp, 4 x 6 m, confectionat din teava zincata cantareste circa 138 de kg, unul identic confectionat insa din teava dur-Al cantareste putin peste 51 de kg. De asemenea, rezistenta la coroziune, reprezinta un factor important pentru mediul umed si usor acid din interiorul solarului dar si aici teava din dur-Al castiga devansat deoarece nu dezvolta oxizi, cu alte cuvinte, nu exista o pelicula predispusa la exfoliere cum este cazul stratului de zinc.

De la inceputurile afacerii noastre, din 2011, am pus bazele livrarii de produse de calitate, intotdeauna complete, care sa satisfaca cerintele tuturor clientilor. Noile solarii si sere din dur-Al reprezinta pentru noi apogeul acestor ani de productie, motiv pentru care ne vom canaliza toata priceperea si energia in promovarea si vanzarea acestora. 

Aceasta gama de produse este produsa in Romania, in exclusivitate, de ECO Provider SRL - Baia Mare.

Companie certificata ISO 9001:2015 (nr. cert. 7350/14.10.2020)